Незрівнянні парфуми із запахом кави: рейтинг ароматів, що зігрівають і бадьорять, від Parfum Aroma

Аромат з нотами кави ідеально підходять цілеспрямованим та активним особам. Такі парфуми здатні прибрати сонливість вранці та протягом дня підтримувати бадьорість та настрій свого власника.

Подивилися новину:

35 людей

Часу читати:

3 хвилин

Оцінка новини:

4

Кількість оцінок:

23

Нещодавно, парфуми з ноткою кави були виключно в чоловічій лінійці ароматів, але сьогодні вона зайняла впевнене місце у жіночих парфумах.

Парфуми зі смаком кави чудово поєднуються з квітковими та фруктовими парфумерними нотами. Головне — це дотримання парфумерами правильних пропорцій основних композицій. Результат цих співвідношень дарує нам неймовірні парфуми з ароматом кави в обрамленні ніжних нот екзотичних фруктів та рослин.

Парфуми з кавовим ароматом

Кава як парфумерний компонент у промисловості застосовується вже давно. За своєю природою може бути як натуральним, і синтетичним компонентом.

Натуральний компонент

Його, завдяки методу екстракції, видобувають із найкращих сортів кавового зерна. За підсумками під час хімічних реакцій виробляється екстракт — темна густа субстанція. Ця основа має складну палітру відтінків. Більшість відомих виробників знебарвлюють екстракт, в ході чого виходить тонкий аромат, який ми відчуваємо при вході в кав'ярню.

Синтетичний компонент

Це також продукт хімічних реакцій, але його отримання застосовується екстракція СО2. У результаті виходить компонент, який за ароматом нагадує натуральні та добре обсмажені кавові зерна.

Сьогодні купити парфуми запахом кави можна абсолютно в будь-якому магазині парфумерії. Щоб повною мірою відчути композицію, рекомендуємо випити чашку міцної кави. Такий процес дозволить активувати роботу рецепторів. Саме з цією метою у парфумерних відділах розміщують кавові зерна.

З метою економії рекомендуємо спочатку парфуми із запахом кави купити у вигляді тестера. Такий варіант дозволить Вам не лише заощадити, а й у повній мірі протестувати аромат на власній шкірі. Виходячи з цього, вже можна приймати рішення про покупку повнорозмірного парфуму із запахом кави.

Парфуми з кавою та особливості аромату

Парфумована вода в якій кавовий акорд виступає як сольна нота помітно виділяється. У кожній ароматичній композиції парфумери вибудовують аромат завдяки базовим нотам. Саме базові ноти мають звучати яскравіше на тлі решти акордів. Саме так парфумери створюють нові пахощі.

Наприклад, популярний гурманський аромат це поєднання солодкувато-солоної амбри та шоколаду. Але пахнути, як кав'ярня, ніхто не хоче. Тому використовувати ноти кави слід обережно. Кожна нота в ароматичній композиції звучить по-різному, але вони створюють неймовірний букет.

Які парфуми із запахом кави купити в Україні?

Yves Saint Laurent Black Opium

Жіночі парфуми із запахом кави Black Opium від Yves Saint Laurent. Це унікальна східно-пряна суміш, яка укладена у вишуканий темний флакон з дизайнерською кришкою. Початкова нота відкривається акордами кави, з'єднуючись з нотою серця. Серцева нота представлена квітково-пряною композицією з білих квіток жасмину та флердоранжу з рожевим перцем. Кінцева нота складається з пачулі, ванілі та кедра.

Carolina Herrera Good Girl

Парфуми із запахом кави жіночі “Good Girl” одночасно сексуальні та жіночні. Аромат може похвалитися владними квітковими нотами туберози та жасмину самбак у поєднанні зі смаженими бобами тонким ароматом, у якому поєднуються нотки ванілі, кориці, мигдалю та гвоздики. Ноти кави та какао додають насиченості та глибини, що ще раз демонструє насолоду та зухвалість аромату.

Nasomatto Black Afgano

Чоловічі парфуми із запахом кави "Black Afgano" це теплий деревний чоловічий аромат. Цей заспокійливий продуманий аромат починається з м'яких зелених нот та конопель. Потім переходить у справжню чоловічу суміш тютюну, смоли, кави та деревних нот. Димові базові ноти ладану та дерева агару згладжують фінал цього п'янкого, стійкого та текстурованого аромату.

Montale Intense Cafe

Кавові парфуми жіночі “Intense Cafe” ексцентричний та незвичний аромат. Побалуйте себе чуттєвим та чудовим ароматом, який добре зберігається протягом дня і до глибокої ночі. У нього важкий та довговічний шлейф, що виділяє Вас серед оточення. Верхня нота парфумерної піраміди складається із солодких квіткових нот. Серцева нота включає королеву квітів троянду та незрівнянний аромат кави. Завершенням піраміди є кінцева нота, що складається з пряної ванілі, амбри та білого мускусу.

Dolce&Gabbana The Only One

Чуттєві та вишукані жіночі парфуми з ноткою кави "The Only One". Це чудовий східно-квітковий аромат, покликаний стати Вашим коханим. Гармонійне поєднання карамелі, ванілі, квіткових та пудрових нот дарує парфуму чудовий аромат. Спочатку Вас зустрічають верхні ноти апельсина, фіалки та бергамоту. Освіжаюча суміш кави, ірису, апельсинового кольору та груші захоплює почуття. Потім відкривається багата база з карамелі, пачулі та ванілі.

Парфуми з нотками кави це лише невелика частина колекції ароматів в асортименті магазину Парфум Арома. У величезному асортименті представлені жіночі, чоловічі, а також унісекс аромати. Парфумерія, яка зобов'язує підбирати під ароматичну композицію стиль одягу та образ.

Обов'язково пам'ятайте! Аромат із кавовими нотами підходить далеко не кожному. Тому не соромтеся просити рекомендації та допомоги у парфумерних спеціалістів у магазині.

Що потрібно знати перед покупкою парфуму із запахом кави?

  • Парфуми повинні підвищувати настрій та впевненість, а також підкреслювати риси характеру. Оригінальний та дорогий аромат показує соціальний статус. При цьому, вибираючи новий аромат, Ви повинні розуміти, що один парфум не можна використовувати під будь-яку подію. Наприклад, для ділових зустрічей необхідно вибирати суворі композиції, а для побачень ніжні композиції з солодким відтінком.
  • Також слід пам'ятати, що парфумерна піраміда на шкірі відкривається поступово. Для розуміння повного розкриття аромату необхідно заздалегідь протестувати. Нанесіть невелику кількість парфумів на точку пульсування та на аркуш паперу. Приблизно через півгодини Ви зможете відчути різницю розкриття на різних текстурах.

На що ще звернути увагу?

  • Аромат з нотами, що бадьорять, кава діє як відмінний афродизіак.
  • Кавові акорди у поєднанні з дерев'яними нотами відмінно підходять для холодної пори року. Вони здатні дарувати відчуття тепла та затишку.
  • Парфуми з ароматом кави це ідеальний варіант для ділових зустрічей та робочих буднів.
  • Підбадьорливі ноти кави заряджають енергією і надають упевненості.

У величезному асортименті сучасного парфумерного ринку Ви легко зможете знайти свій аромат з нотами кави. Ми надали топ найцікавіших чоловічих та жіночих ароматів з кавою від магазину парфумерії та косметики Parfum Aroma. Шукати незвичайний аромат це завжди цікава пригода, адже можна знайти абсолютно новий аромат для себе. Як завжди, ми повторюємо, що при виборі нового аромату насамперед потрібно брати до уваги власні уподобання. Але при цьому не забувайте про свій стиль, адже парфум повинен відповідати та підкреслювати його.

І ще кілька гідних ароматів, які не увійшли до ТОПу:

Популярні статті