Парфуми зі смаком гранату. Аромати з гранатом у парфумерії

Одним із найпоширеніших ароматних акордів є гранат. Вся його соковитість та вишуканість зібрана у парфумах нашого рейтингу

Подивилися новину:

233 людей

Часу читати:

1 хвилин

Оцінка новини:

5

Кількість оцінок:

198

Сучасні тенденції індустрії краси дедалі більше повертаються до своїх витоків, а саме — до використання натуральних інгредієнтів. Це, звичайно ж, безпосередньо позначилося і на парфумерії. Все більшої популярності набирають аромати, в основі яких лежать екстракти різноманітних рослин, їх квітів та плодів. У зв'язку з цим уявляємо вам парфуми зі смаком гранату.

Чому саме гранат?

Цей фрукт має цілу палітру різних ароматів, парфум з гранатом може бути універсальним і доповнити різні жіночі образи. Щоб ви могли вибрати парфуми, що найбільш підходять під свій стиль і спосіб життя, ми окремо опишемо всі наявні аромати з гранатом.

Versace Bright Crystal

У цьому парфумі ви відкриєте собі вишукане поєднання юзу та гранату, крім яких ви відчуєте нотки ретельно підібраної композиції з лотоса, магнолії і півонії. Щоб утихомирити терпкий смак граната, його врівноважили поєднанням таких компонентів, як амбра, махагоні та мускус. Такий парфум підійде як зухвалим і сміливим, так скромним і загадковим жінкам.

Calvin Klein  Euphoria

Наступний аромат також представлений фруктово-квітковим поєднанням, випущений в 2005 році відомим брендом Calvin Klein — "Euphoria", він пройшов перевірку часом і зайняв почесне місце на полицях багатьох жінок по всьому світу. Головний секрет цих парфумів полягає в екзотичному поєднанні фруктових ароматів – гранату та хурми. Що стосується квіткової складової – в парфумах чути нотки чорної орхідеї, лотоса та чампака. Такі парфуми із запахом гранату будуть доречнішими для вечірньої доби.

Calvin Klein Euphoria Blossom

"Euphoria" буквально викликала ейфорію на ринку парфумерії та дала новий поштовх у створенні продукції бренду. Наступного року Calvin Klein представляють "Euphoria Blossom". Крім ноток гранату, композицію доповнив цитрусовий кумкват. До квіткової палітри додалися ніжні нотки півонії. Також аромат збагатили такі інгредієнти як біла амбра, деревина та мускус.

«Euphoria Blossom» — поєднує у собі здавалося б суперечливі стану. Квіткова палітра ароматів занурює власницю в гармонію та спокій, але при цьому цитрусова основа у вигляді гранату та кумквату надають образу свіжості та бадьорості. Ці парфуми на основі гранату чудово підкреслюють усі сторони жіночої натури та безумовно залучають усіх її шанувальників.

Versace Bright Crystal Absolu

Наступний аромат із представленої лінійки "Bright Crystal Absolu" від бренду Versace. Його відмінною рисою є елегантність, в основі якої лежить поєднання квітково-фруктових компонентів. Аромат розкривається з ноток гранату та юза. Квіткова складова наповнена ароматами лотоса, півонії, малини та магнолії. У парфумі можна відчути відлуння мускусу, махагоні та амбри. Поєднання фруктів роблять аромат парфуму по-справжньому екзотичним, такі парфуми додадуть жінці впевненості та шарму, змусять відчути себе справжньою леді.

Bvlgari Omnia Coral

Справжній букет ароматів природи, тільки так можна описати парфуми гранат Bvlgari Omnia Coral. Цей парфум якнайкраще підкреслює всі принади жіночого образу. Крім основних гранатових нот, парфум доповнюють запахи годжі та бергамота, їм супроводжують нотки лілії та гібіскусу, у післясмаку можна відчути кедр та гібіскус. Ці парфуми пахнуть запахом гранату, оточеним нотками природи з різних куточків Землі, що робить їх знахідкою для будь-якої жінки, яка бажає справити враження.

Популярні статті