Способи продовжити аромат парфуму. Як наносити парфум, щоб він тримався довше?

Одвічне питання, яке турбує жінок – що робити, щоб парфуми трималися довше? Для того, щоб якнайдовше продовжити ефект від ваших парфумів, потрібно використовувати ряд прийомів та технік у повсякденному житті.

Подивилися новину:

79 людей

Часу читати:

2 хвилин

Оцінка новини:

5

Кількість оцінок:

67

Як правильно наносити парфуми на тіло?

Напевно, кожна з вас стикалася з такою проблемою, що парфуми погано тримаються на шкірі. Багато хто грішить на погану якість парфумів, але корінь проблеми насправді криється зовсім в іншому. Суха шкіра швидко поглинає олії, що містяться у парфумах, через це погіршується стійкість парфумів, і вони швидко вивітрюються. Щоб уникнути цього, необхідно зволожити шкіру, для цього може підійти лосьйон для шкіри без запаху або аналогічний крем. З таким підходом можна сміливо відповісти на запитання «куди бризкати парфуми, щоб довше трималися?», правильно – на зволожену шкіру. Шлейф від парфумів триматиметься весь день, і можна буде забути про думки про додаткове нанесення.

Як наносити парфуми для шлейфу?

Нанесення парфуму перед тим, як одягнутися

Один із найпростіших і при цьому не менш дієвих способів, для реалізації якого не потрібні особливі дії – наносите парфум перед тим, як одягнутися. Головна ідея полягає в тому, щоб парфуми наносилися саме на шкіру, а не одяг. Справа в тому, що аромат розкривається краще, коли взаємодіє зі шкірою людини, під впливом температури тіла відбуваються особливі хімічні реакції, при яких запах парфуму поєднується з природним запахом тіла, вони доповнюють один одного, і приємний аромат зберігається набагато довше. З одягу парфуми просто вивітрюються, контактуючи із зовнішнім середовищем, і чого вже згадувати про можливі сліди і плями на одязі.

Нанесення парфуму на волосся

Ще одним дієвим способом нанести парфуми так, щоб залишався приємний шлейф – це нанесення парфуму на волосся. Багато хто вважає, що нанесення парфумів шкідливе для волосся, але насправді такі заяви дуже перебільшені і конкретні факти заподіяння шкоди волоссю не доведені. Навпаки, варто відзначити, що парфуми дуже добре розкриваються на волоссі. При русі волосся розвивається і розносить навколо молекули аромату, тим самим створюючи шлейф запаху, який дуже приємно буде відчувати оточуючим. Правильно наносити парфум краще на гребінець, а потім нею розчісувати волосся. За допомогою такого способу нанесення парфум рівномірно розподілиться на волосся і буде досягнутий максимальний ефект.

Як правильно наносити парфуми, щоб довше трималися?

Способи нанесення

Тепер поговоримо про те, як завдавати парфумів, щоб довше трималися. Спосіб нанесення також має важливу роль для досягнення бажаного ефекту. Багато жінок наносять парфум пальцями, втираючи його в шкіру - це не є правильно. За такої техніки руйнуються молекули самого парфуму, не дає очікуваного ефекту і швидко вивітрюється. Парфуми краще пшикати за допомогою спрею з флакона на відстані приблизно 15-25 см від шкіри. Не менш правильним бризкатиме парфум перед собою і дозволити частинкам осісти на вашій шкірі.

Вибір правильних ароматів

Ще одним способом як збільшити стійкість парфумів буде вибір правильних ароматів. Давно відомий факт, що деякі види парфумів вивітрюються швидше, до таких можна віднести фруктові, цитрусові та квіткові запахи. Якщо вам важливо стійкість парфумів, то вибирайте парфуми з шипровими, дерев'яними і мускусними нотками.

Як закріпити парфуми на тілі?

Для цього важливо підібрати правильну основу для нанесення, ми вже знаємо, що шкіра повинна бути зволоженою, але варто краще придивитися, яким саме засобом. Для основи нанесення парфуму найкраще використовувати засоби на вазеліновій основі, це може бути бальзам для губ, спеціальний лосьйон або інший аналогічний засіб, головне правило – це жирна консистенція основи, яка довго тримає аромат і дозволяє вам пахнути протягом усього дня.

Зберігання парфумів

Також не варто забувати про правильне зберігання парфумів. Найбільш шкідливими умовами для нього є прямі сонячні промені, спекотне приміщення та підвищена вологість. За таких умов парфум швидко вивітрюється та втрачає свої основні якості. Щоб цього уникнути, зберігайте парфуми у герметично закритих флаконах у скриньках або коробочках, у які не потрапляє сонячне світло. Дотримуючись цих нескладних рекомендацій, ви зможете отримати максимальний ефект від свого парфуму, він прослужить вам довше і радуватиме приємним ароматом вас та оточуючих протягом усього дня.

Популярні статті