Аромат Нового Року та Різдва, який можна взяти із собою

Ми підготували для Вас вибірку найвідповідніших ароматів для Нового року. До вашої уваги ми представляємо наш Топ-10 парфумів для казкової новорічної ночі.

Подивилися новину:

486 людей

Часу читати:

2 хвилин

Оцінка новини:

5

Кількість оцінок:

349

Які аромати Нового Року одразу виникають у Вас у пам'яті?

Запах цукерок, свіжих цитрусових фруктів, неймовірно ароматної ялини? Але для кожного новорічні аромати асоціюються з чарівним та незабутнім святом.

Вже зараз ми починаємо відраховувати дні в очікуванні свят та відчувати новорічний аромат. Але навіщо бути в очікуванні, якщо новорічні аромати парфумів можна завжди мати під рукою?

Які вибрати парфуми у новорічну ніч?

Новий рік — це чарівне свято та чудовий час для життєвих змін. Саме такий день хочеться зустріти максимально підготовленими та провести його з яскравим настроєм. Адже в новорічну ніч, ми намагаємося залишити все позаду і розпочати новий рік із чистого аркуша.

Ідеальна підготовка до свята полягає у деталях. Однією такою важливою деталлю є новорічний парфум. Як ми з Вами знаємо, навколишні запахи здатні піднімати настрій. Чим більше ми знаємо про парфуми, тим легше користуватись ними для переваги. Правильно підібраний аромат на Новий рік здатний подарувати правильний настрій та яскраві емоції.

Що ближче до нас заповітне 31 грудня, то швидше необхідно визначатися з парфумом на Новий рік. Парфуми із запахом Нового року містять у своїй ароматичній піраміді ноти цитрусових, ігристого вина, крижані акорди.

Які парфуми до Нового Року обирати чоловічу та жіночу статі?

Які вибирати парфуми хлопцеві на Новий Рік?

Якщо Ви хочете справити враження та запам'ятатися оточуючим у новорічну ніч, рекомендуємо використовувати важкі та зігрівальні чоловічі парфуми. Гідні новорічні та різдвяні запахи включають шкіряні ноти, акорди тютюну у поєднанні з яскравими та різкими цитрусовими відтінками. Деревні пачулі, мускус, пряний кардамон в обрамленні солодкої ванілі та легких квіткових акордів не залишать Вас поза увагою оточуючих.

Які парфуми вибрати дівчині на Новий рік?

Для прекрасної статі новорічні парфуми теж повинні бути зігріваючими, але при цьому мати чуттєві ноти для надання образу ніжності та елегантності. Рекомендуємо звернути увагу на мускусні, пряні та східні типи ароматів у поєднанні з солодкими та цитрусовими нотами. Цитрусові є головним атрибутом новорічних свят. Їх аромат чудово звучать у поєднанні з запашними нотами перцю, кардамону, куркуми, шафрану, квітковими акордами жасмину, а також солодкими ароматами шоколаду та ванілі.

Спеціально для Вас ми підготували список “Парфуми для Нового року”. Ми сподіваємося, що наші рекомендації та добірка полегшать Вам вибір “того самого” парфуму для зимових свят.

Jo Malone Lime Basil & Mandarin Cologne

парфуми на новий рік

Jo Malone Lime Basil & Mandarin — фірмовий аромат від найпопулярнішого у всьому світі бренду Jo Malone. Вперше цей парфум був представлений у 1991 році, але все ще вважається актуальним. Класичне свіже та пікантне звучання цього аромату ідеально підходить як чоловікам, так і жінкам. Верхні цитрусові ноти цього аромату складають лайм та мандарин. Нота серця: базилік і чебрець, завдяки цьому вона пахне трохи солодко та пряно. Завершують аромат ноти деревних пачулі та ветівера. В результаті всі ці інгредієнти створюють чудові унікальні та водночас універсальні парфуми на Новий Рік.

Mancera Roses Vanille

Gold Incense Perfume від Mancera — це привабливий складний східний аромат, випущений в 2017 році. Цей пряний, екзотичний аромат включає верхні ноти, що бадьорять, рожевого перцю і оманського ладану, а також ноти кави і мандарину. У серцевій ноті цього аромату лежать солодкі квіткові ноти жасмину, троянди та фіалки, а також землисті пачулі. Базова нота цього аромату складається з теплих нот ванілі, суматранського бензоїну та білого мускусу. Цей розкішний парфум призначений для жінок та є ідеальним варіантом для новорічної ночі.

Chanel Chance Eau Tendre Perfume

Chance Eau Tendre Perfume від бренду Chanel — молода, яскрава суміш інгредієнтів, яка створює чудовий та стійкий жіночий аромат. Цей чудовий парфум поєднує цитрусові, фруктові та квіткові акорди, створюючи декадентський відтінок омолоджувального та яскравого аромату. Верхні ноти включають айву та грейпфрут для пікантного та ароматного вибуху. Середні ноти пурпурного гіацинту та білого жасмину об'єднані у більш м'який, розкішний та вишуканий тон. Базові ноти кедра Вірджинія, амбри, ірису та емоційного мускусу завершують аромат, створюючи всеосяжний аромат, який неодмінно приверне увагу протилежної статі. Ідеально підходить як для денного, так і вечірнього носіння.

Hermes Terre D'hermes Eau Intense Vetiver Cologne

Terre D'hermes Eau Intense Vetiver — це чоловіча парфума від Hermes. Деревно-цитрусовий та ароматний, створений швейцарським парфумером Крістін Нагель та випущений у 2018 році. Найнасиченіша нота в цьому чоловічому парфумі — це ветивер із його дерев'яними нотками. Цитруси - це наступний удар смаку, і вони яскраво сяють на тлі спецій сичуаньського перцю, який слідує за ними, з терпким бергамотом, щоб зв'язати аромат воєдино. Глибокий, м'який і повний, цей аромат є більш темною, але свіжішою інтерпретацією оригінального аромату з силою, пряністю та впевненістю.

Chanel Coco Mademoiselle Perfume

Coco Mademoiselle Perfume — це жіноча туалетна вода, випущена одним із найвпливовіших будинків моди Chanel у 2002 році. Цей цитрусовий аромат більш легка та солодка версія аромату Coco Mademoiselle, який був випущений через рік після виходу оригінального парфуму. Цей аромат має у початковій ноті суміш апельсина, бергамоту та грейпфрута. Нота серця складається з жасмину, троянди та лічі. Базові ноти включають деревні пачулі, бурбонську ваніль, ветивер та білий мускус. Цей аромат є стійким і має помірний і привабливий шлейф.

Carolina Herrera 212 Vip Woman

212 Vip Woman від Carolina Herrera створений для втілення веселощів, елегантності та гламуру. Ідеально підходить для представниць прекрасної статі, які бажають відчути веселість та забути про решту світу. Його відкриття демонструє дику природу нотами троянд із бризками яскравого та молодого шампанського. Нота серця включає солодке звучання квіток персикового дерева. Фінал аромату звучить акордами амбри, мускусу та королівського дерева, створюючи неповторний та стійкий шлейф.

Giorgio Armani Si

Si Eau de Parfum для жінок — це симфонія задоволень для поціновувачів чудової парфумерії від Giorgio Armani. Ідеально збалансована суміш відразу помітних верхніх нот включає деревину білого кедра та італійську ожину. У міру того, як ці ноти зникають, середні ноти можуть бути чутні чіткіше, розкриваючи солодкий нектар, фрезію, травневу троянду і теплоту чорної смородини. В основі цього парфуму стійкі ноти, які запам'ятаються і пробудуть з Вами всю новорічну ніч. Шипровий акорд, ванільні пачулі, орканокс і мускусне дерево створюють привабливий і впевнений шлейф.

Paco Rabanne Olympea

Olympea Perfume випущений у серпні 2015 року будинком високої моди Paco Rabanne. Цей жіночний квітковий парфум був створений парфумерами Анною Фліпо та Лок Донгом, які зав'язали його концепцію на грецькій богині. Верхні ноти цього аромату включають мандарин та імбирну лілію, змішані з водним жасмином, щоб надати відкриттю водного відтінку. Солоні ванільні акорди становлять серце аромату, поступаючись місцем базі, що складається з теплої суміші сірої амбри, кашеміру та сандалового дерева.

Mont Blanc Emblem Cologne

Emblem Cologne для чоловіків — це освіжаючий чоловічий аромат від Mont Blanc, представлений у 2014 році. Верхня нота аромату спокушає і складаються з кардамону, грейпфрута та мускатної шавлії. Серцева нота додає прянощів і включають в ароматичну композицію корицю і матовий лист фіалки, а базова нота додає глибини завдяки тонким бобам і деревині цінних порід.

Lancome La Nuit Tresor Perfume

Парфуми La Nuit Tresor від Lancome були представлені в 2015 році. La Nuit Tresor у перекладі означає «нічний скарб», Верхні ноти задають фруктовий тон із нотами малини та лічі. Серцеві ноти продовжують цю тему есенцією дамаської троянди разом із ладаном. Базові ноти надають теплоти і складаються з пачулів, праліне, папірусу та ванілі.

Популярні статті