Рейтинг найсмачніших жіночих парфумів за версією чоловіків 2022 року

У цій статті ми спробуємо докладно розповісти про аромати з цитрусовими нотками та відповісти на популярні запитання, що виникають у клієнтів парфумерних магазинів.

Подивилися новину:

16 людей

Часу читати:

2 хвилин

Оцінка новини:

4

Кількість оцінок:

10

На світовому ринку парфумерії існує величезний асортимент парфумів, які зводять чоловіків з розуму. Правильно підібраний парфум — це потужний афродизіак, який збуджує та притягує чоловіків. Парфуми, які приваблюють чоловіків, повертають до приємних спогадів і вселяють у серце любов і пристрасть. За статистикою, основна маса чоловіків воліє відчувати на своїй партнерці фруктові, квіткові та східні аромати. Якщо в приміщення входить дівчина, від якої спокусливо пахне, на неї обов'язково звернуть увагу всі чоловіки. Дівчина з чарівним ароматом залишить після себе приємне враження. Якщо жінка вибирає різкі та недоречні аромати, ситуація може скластися з точністю до навпаки. За допомогою нашого сервісу ви зможете замовити аромати, від яких чоловіки божеволіють.

Які жіночі парфуми люблять чоловіки?

Виробники парфуму, що використовують у своїй продукції екстракти ванілі, кориці, мускусу або кави, знають, що ці інгредієнти збуджують сильну підлогу. Ідеальні жіночі парфуми — це солодкі аромати з легкою гіркуватістю. На думку фахівців, чоловіків відштовхують яскраві дерев'яні та шкіряні аромати, т.к. ці аромати зазвичай входять до складу чоловічого парфуму та асоціюються з силою та мужністю.

На нашому українському сайті парфумерії ви можете придбати найприємніші парфуми на думку чоловіків незалежно від їхнього віку та сфери діяльності. Чарівний аромат — це головна зброя кожної леді як для першого побачення, так і для домашніх посиденьок з коханим чоловіком. Чарівний парфум творить справжні дива: хлопець носитимуть вас на руках і обсипатимуть компліментами.

Далі ми створили список найкращих жіночих парфумів на думку чоловіків.

Аромати, від яких чоловіки божеволіють

Ombre Leather від Tom Ford

Відкривають топ сексуальних жіночих ароматів за версією чоловіків парфуми від відомого американського бренду Tom Ford. Чарівний аромат, що віддає якоюсь солодкістю і має сильну жіночу енергетику, не залишає полиці магазинів протягом декількох років. Чути цей аромат хочеться знову та знову. Шикарний та благородний аромат від всесвітньо відомого бренду має сотні шанувальників серед чоловіків та жінок по всьому світу.

Chloe Eau de Parfum

Неймовірно легкий та ніжний аромат, що створює образ вільної дівчини, що гуляє по полю серед квітів. Назавжди залишиться у серці вашого хлопця чи чоловіка. Нотами серця є дамаська троянда та магнолія.

Chanel Chance Eau Vive

Всі аромати від Chanel по-своєму унікальні. Квітково-мускусний аромат здатний заворожити будь-якого чоловіка та залишити свій відбиток у пам'яті. Таємничий і загадковий аромат зі своєю родзинкою розкривається не відразу, як і його володарки. Chance Eau Vive це ті самі парфуми, які притягують чоловіків як магніт.

Kenzo World Femme

Цей аромат був випущений модним будинком як уособлення сексуальної дівчини, яка здатна спокусити будь-якого чоловіка. Базовими нотами аромату виступають жасмин та півонія.

Black Opium від Yves Saint Laurent

Нашумілий аромат для впевнених у собі дам, входить у топ-5 найулюбленіших чоловічих ароматів. Аромат зібрав у собі найпривабливіші та пікантні жіночі риси:

  • сексуальність;
  • зухвалість;
  • загадковість;
  • впевненість.

У парфумі об'єднані кавові та квіткові ноти, завдяки чому він викликає справжню залежність.

Dolce & Gabbana Light Blue для жінок

Грайливий і свіжий аромат Light Blue викликає кохання з першого погляду. Аромат для чуттєвих натур залишає по собі приємний післясмак. Чоловік довго не зможе забути володарку чарівного аромату.

Chanel №5

Класичний жіночий аромат від французької парфумерної компанії, який багато років привертає увагу чоловіків з усього світу. Аромат у прямому значенні слова пахне жінкою. Аромат підходить для доросліших жінок, які знають, чого хочуть чоловіки.

На нашому сайті ви самостійно зможете замовити парфуми, які спокушають чоловіків. Ми пропонуємо тільки якісну та оригінальну парфумерію за привабливими цінами. Зробіть подарунок собі та своєму чоловікові.

Популярні статті