Парфуми — ідеальний подарунок на день Святого Валентина

14 лютого — це одне з найтрепетніших свят, яке щороку відзначають мільйони закоханих по всьому світу. У цей день важливо нагадати близькій людині, як багато вона для вас означає.

Подивилися новину:

383 людей

Часу читати:

3 хвилин

Оцінка новини:

5

Кількість оцінок:

86

На день Святого Валентина люди зазвичай дарують одне одному щось банальне: квіти, цукерки, м'які іграшки, свічки, листівки тощо. Багато дівчат і чоловіків мріють про незвичайний і пам'ятний подарунок у це чудове свято. Презент повинен нагадувати коханій людині про свого партнера. Найкращим подарунком до дня всіх закоханих вважаються парфуми, адже приємний аромат для рідної людини — це щось потаємне та навіть інтимне. Подарований парфум завжди буде нагадувати другу половинку про вас, де б він не був. На нашому сайті ви зможете замовити якісні парфуми на 14 лютого для нього або для неї за привабливими цінами та з можливістю швидкої доставки по Україні.

Багато покупців стикаються з такою проблемою як: «які вибрати парфуми на день Святого Валентина для свого партнера, щоб догодити йому?». Ми рекомендуємо спершу звернути увагу на те, яким ароматом зазвичай користується ваш хлопець чи дівчина. Відзначте для себе, які ноти переважають у даному ароматі та при покупці відштовхуйтеся від цього. Кожен буде радий отримати в подарунок парфуми від популярного та відомого бренду, адже у їхніх ароматів існують унікальні формули, які ідеально доповнять як вечірній, так і денний образ. Найкращий подарунок коханій дівчині на 14 лютого — це безумовно флакончик парфумів, яких вона буде в захваті.

Бренди парфумерії, які пропонують парні аромати

На ринку парфумерії представлений широкий асортимент ароматів на будь-який смак та гаманець. Ви можете знайти деревні, фруктові, квіткові та багато інших видів ароматів. Сьогодні у вас є унікальна можливість придбати парні парфуми для себе та своєї другої половинки. Аромати зміцнюють любовний союз, сплітаються докупи і створюють атмосферу гармонії та щастя в парі. Виробництвом парних ароматів займаються такі відомі бренди як Dolce & Gabbana, GUCCI, Burberry, Giorgio Armani та багато інших. На нашому сайті ви зможете придбати парні парфуми буквально за пару кліків. Парні парфуми здатні створити хімічний зв'язок між двома серцями. Далі представлені найпопулярніші аромати на 14 лютого, які припадуть до душі кожному любителю якісного парфуму.

Lacoste

Відомий парфум LACOSTE POUR FEMME для неї — це чудовий деревний аромат, що символізує успішну сучасну дівчину, яка постійно перебуває в русі і любить відкривати для себе щось нове. Яскраві парфуми на день закоханих привертають увагу представника чоловічої статі, який насолоджуватиметься своєю партнеркою щодня. Ідеальною парою для жіночого аромату є LACOSTE POUR HOMME — стійкий та привабливий аромат для нього. Чоловіча туалетна вода від бренду Lacoste підкреслює образ мужнього та впевненого у собі чоловіка.

CAROLINA HERRERA

Парні аромати від американського бренду CAROLINA HERRERA — це справжня знахідка для любителів розкоші та шику. CAROLINA HERRERA 212 VIP WOMAN та CAROLINA HERRERA 212 VIP MEN ідеально поєднуються один з одним, т.к. Основними нотами парфумів є деревні акорди, а нотами серця — м'ята та східний мускус. Пара, що використовує парфуми від CAROLINA HERRERA, ніколи не залишиться непоміченою на вечірці.

GUCCI GUILTY WOMAN та GUCCI GUILTY POUR HOMME

Жіночі парфуми GUCCI для особи, яка любить бути у центрі уваги, мають у своїй формулі східні та квіткові ноти. Цей аромат зводить з розуму не тільки жінок, а й чоловіків. Від нього віє сексуальністю, пристрастю та загадковістю. Вдалим доповненням до жіночих парфумів від люксового бренду GUCCI стали GUCCI GUILTY POUR HOMME. В ароматі є як квіткові, так і деревні акорди.

Подарунок коханій жінці на 14 лютого

Крім парних парфумів на нашому сайті представлена ​​велика різноманітність жіночих парфумів на подарунок. Кожна леді мріє про аромат від улюбленого бренду на день Святого Валентина. Жіночий аромат — це вишенька на торті в образі доглянутої та привабливої ​​дівчини. Солодкі, ванільні, квіткові та фруктові ноти ідеально підходять як для офісу, так і для романтичного побачення. Ми пропонуємо чоловікам порадувати своїх дорогих дам у це чудове свято такими універсальними ароматами як Giorgio Armani Si Passione, Yves Saint Laurent Black Opium, Nina Ricci Love in Paris або Coco Noir від Chanel. За допомогою нашого каталогу ви зможете вибрати ті самі парфуми до 14 лютого, які нагадуватимуть вашій коханій про те, як сильно ви її любите. Жіночі парфуми у подарунок — це ідеальний варіант прояву своїх справжніх почуттів та намірів.

Подарунок коханому чоловікові на день Святого Валентина

Якщо ви шукаєте парфуми на 14 лютого хлопцеві або чоловікові, то рекомендуємо вам купити Antonio Banderas The Golden Secret, Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme, Versace Man Eau Fraiche або Carolina Herrera 212 Sexy Men. Чоловіча частина населення любить стійкі та яскраві аромати, які збуджують та притягають жінок. Від успішного чоловіка завжди приємно пахне. Побалуйте свого коханого якісним парфумом, і він носитиме вас на руках.

Напередодні свята всіх закоханих наш сайт пропонує величезну кількість різних спецпропозицій та акцій для покупців. Подаруйте своїй близькій людині парфум, який стане його коханим і приноситиме йому задоволення незважаючи на сірі будні. День Святого Валентина і парфуми — це справжній привід для того, щоб порадувати близьку людину в холодну пору року.

Популярні статті