Ідеальні парфуми для першого побачення від Parfum Aroma

Відомий факт, що аромати пов'язані зі спогадами та емоціями. Вплив ароматів на сприйняття один одного і вибір партнера, цікавий як звичайним людям, так і вченим.

Подивилися новину:

17 людей

Часу читати:

3 хвилин

Оцінка новини:

4

Кількість оцінок:

10

Ми вирішили поринути у цю тему і відповісти на запитання: які запахи парфумів приваблюють чоловіків та як вибрати аромат для побачення.

Побачення - це хвилююча подія, до якої слід підходити обдумано. Підготовляючись до побачення, важливо вибрати парфуми, які приваблюють чоловіків та схиляють до романтичного настрою. У такому разі радимо вибирати східні, квіткові та теплі аромати. Якщо Ви не знаєте які жіночі парфуми подобаються хлопцям, тоді наш список стане Вам у нагоді.

Які аромати приваблюють чоловіків?

Орієнтальний аромат на побачення

Композиції на основі теплого мускусу, гвоздики, запашного кардамону, іланг-ілангу, деревних пачулі, екзотичної деревини та пом'якшуються фруктовими та квітковими нотами.

Сп'янливі східні пікантно-солодкі аромати здатні закрутити голову чоловікам, адже деякі компоненти є афродизіаками.

П'яні гостро-солодкі східні аромати здатні закруту голову будь-якому чоловікові, адже деякі, типові для східних парфумів, компоненти здавна відомі як афродизіаки!

Аромамасло почули здатне пробудити сексуальну активність чоловіка. Запах іланг-ілангу також пробуджує чоловічу активність та підвищує чуттєвість дівчини, при цьому знімаючи напругу та стрес. Амбра і мускус мають потужний стимулюючий ефект, як більшість східних парфумів.

Але ж варто бути уважними! Парфуми надто важкі та щільні здатні викликати у партнера нерозташування. Юним особам не слід використовувати надто пряні парфуми. Подібні аромати підійдуть більш дорослим дівчатам виключно в осінньо-зимовий період та в прохолодні вечори, створюючи екзотичну та теплу східну ауру.

Десертний аромат для романтичного побачення

Шалено привабливі ароматичні композиції у складі яких використовується: східна кориця, гіркий шоколад, солодка ваніль, карамель та безліч інших ароматів десертів та солодощів.

Їх ще називають гурманський тип парфуму — це прості аромати, які зрозумілі з перших нот, але здатні викликати приємні спогади та асоціації. Вони одночасно впливають на нюхові та смакові рецептори, що викликає подвійний інтерес у протилежної статі.

Для завоювання чоловічого серця не потрібно готувати кулінарні шедеври, головне правильно вибрати парфуми для побачення.

Фруктові запахи, які приваблюють людей

Приголомшливі поєднання різних північних та південних ягід, екзотичних та тропічних фруктів. Вони чудово звучать разом із деревними та квітковими нотами. Відмінний варіант для юних дівчат, адже фруктові композиції заряджають енергією та дарують бадьорість.

Для старших жінок фруктові композиції повинні бути прикрашені благородними нотами моху, деревини, сандала, мускусу або прянощів.

Квіткові парфуми на перше побачення

Квіткові аромати займають особливе місце у парфумерії. Вони зазвичай використовуються у верхній та серцевій ноті парфуму. Більшість прекрасних квіткових нот підкріплюються захоплюючими базовими ароматами пачулі, мускусу, сандалу, кави, амбри чи ваніллю.

Саме квіткові композиції приваблюють чоловіків своєю винятковою жіночністю тому, що вони максимально асоціюються із запахом жінки.

Ця категорія парфумерії найбагатша і широка. Широта звучання від ніжних та легких ароматів до солодких, гострих чи гірких. Такий діапазон надає дівчатам неймовірний вибір парфумів, які доповнюють образ та задають настрій. Серед них є запахи, які впливають на чоловіків як феромони. Такі парфуми включають білі квіти: фрезія, тубероза, флердоранж, жасмин і османтус.

Зелені ароматичні композиції

Яскраві акорди запашного розмарину, м'яти, гальбануму, шавлії та інших трав. Розтерте в руках листя, свіжозрізані квіти або скошена трава — це одні з багатьох граней зелених парфумів.

Найпопулярнішим компонентом є ветивер. Ефірне масло рослини застосовується як засіб для зняття напруги ароматерапії. Такий аромат дозволить чоловікові трохи розслабитись під час першого побачення.

Фужерні, шипрові та деревні аромати ми спеціально не включали до цього списку, хоча вони дуже цінуються парфумерами. Більшість чоловіків вважають їх надто складними та важкими. Деревні та смолисті ноти ближчі до чоловічих парфумів. Ладан і сандал у жіночих парфумах у більшості випадків мають на чоловіків відштовхуючий ефект. Також більшість фужерних композицій позиціонуються як унісекс аромати і не кожен чоловік бажає відчувати свою парфум на жінці.

Які жіночі аромати подобаються хлопцям?

Звичайно ж, всі наші поради не є істинною і засновані лише на індивідуальних дослідженнях та загальних спостереженнях. Кожна дівчина унікальна та особлива зі своїми індивідуальними уподобаннями. Тому вибираючи які запахи приваблюють чоловіків, орієнтуйтеся на власний смак. Довіряйте власним відчуттям і залишайтеся вірними собі і чоловіки обов'язково оцінять Ваш парфумерний смак.

Популярні статті