Найкращі парфуми з цитрусовим запахом для жінок та чоловіків

У цій статті ми намагатимемося докладно розповісти про аромати з цитрусовими нотками та відповісти на популярні питання, які виникають у клієнтів парфумерних магазинів.

Подивилися новину:

28 людей

Часу читати:

3 хвилин

Оцінка новини:

4

Кількість оцінок:

16

Чи справді парфуми з цитрусовим запахом можуть підбадьорити?

Насправді це правда, аромат цитрусових має тонізуючий ефект. Ця властивість цитрусових використовувалася ще довго до появи парфумерії. Вся магія полягає у психосоматиці, якщо говорити простіше, то до підвищення фізичного тонусу наводить емоційне збудження.

Цитрусові парфуми порівняно швидко вивітрюються, за рахунок чого можна підвищити їхню стійкість?

Дійсно, парфуми цитрусові свіжі та легкі аромати, які порівняно з іншими видами композицій звучать не так довго. На стійкість можуть спричинити інші компоненти, які є закріплювачами. Наприклад, у парфумерних композиціях прекрасними закріплювачами вважаються пачулі, амбра чи мох.

Але головний нюанс полягає не в компонентах, які використовуються разом із цитрусовими нотами, а в типі шкіри. Саме взаємодія парфуму з типом Вашої шкіри є головним фактором у стійкості аромату. Щоб збільшити стійкість у принципі будь-якого парфуму, необхідно використовувати його разом із кремом для тіла або молочком. Таким чином, на зволоженій шкірі парфуми легше закріпитися і аромат випаровуватиметься довше.

З якими компонентами краще поєднувати парфуми із цитрусовим ароматом?

На нашу думку, цитрусові ноти поєднуються абсолютно з будь-якими парфумерними компонентами. Головний загвоздка цих поєднань у цьому, наскільки яскраво вираженим залишиться цитрусовий акорд. Зробити парфуми з цитрусовими нотками надмірно важкими неможливо, але затьмарити цитрусовий акорд так, щоб його не відчувалося зовсім, дуже легко. Тому вибираючи парфуми із запахом цитрусових не дивуйтеся, що Ви їх зовсім не відчуєте, адже не всі виробники вміють правильно поводитися з цією нотою.

Чи можна використовувати парфум з цитрусовим ароматом цілий рік?

Відповідь на це питання дуже проста та можна, але як завжди є але. Парфуми з цитрусом можна носити незалежно від пори року, але необхідно розумітися на парфумерній піраміді. Парфуми зі свіжим цитрусовим ароматом для літа мають яскраві цитрусові компоненти в початковій, серцевій та іноді кінцевій ноті. У той час як парфуми з цитрусовими ароматами для осінньо-зимового періоду містять цитрусові акорди у початковій та іноді серцевій ноті. Вони застосовуються у поєднанні теплими запахами амбри, деревними акордами або замшею.

Кому більше підходить цитрусовий парфум?

Парфуми з цитрусовою ноткою є універсальними та підходять жінкам та чоловікам. Саме тому майже всі парфуми з ароматом цитрусу відносяться до унісексів парфумерії. Якщо брати до уваги лише жіночу лінійку парфумів, то у поєднанні з цитрусом використовують квіткові, фруктові та морські акорди. А ось у чоловічій застосовують важчі запахи деревини або прянощів.

Парфуми з цитрусовими нотами зазвичай вибирають люди з активним способом життя для підтримки необхідного тонусу. Як ми вже писали запах таких парфумів свіжий та легкий, тому він буде доречний як для роботи в офісі, так і на відпочинку за містом.

Головне пам'ятайте завжди одне правило! Які б Вам не давали поради, при виборі парфуму собі бери до уваги свої переваги і вибирайте те, що Вам подобається.

Щоб полегшити вибір свого цитрусового парфуму, на допомогу Вам приходить команда Parfum Aroma з нашим ТОПом парфумів з ароматом цитрусів.

Gian Marco Venturi Woman

Gian Marco Venturi Woman — елегантний та стильний квітково-цитрусовий аромат для жінок, що уособлює виняткову елегантність та неповторний стиль. Своєрідна композиція починається свіжими нотами бергамоту, грейпфрута та фрезії. Оксамитове серце спокушає квітковими нотами ірису та квітів лотоса. Базова нота випромінює аромати благородного геліотропу та п'янкого мускусу.

Elizabeth Arden Green Tea

Парфуми із зеленим чаєм для жінок від бренду Elizabeth Arden. Верхня нота лимона, ревеню, бергамоту та цедри апельсина дарують цитрусове звучання, яке ідеально підходить для теплих, свіжих вечорів. Терпка нота ревеню набуває солодкого відтінку, а серце аромату жасмин, гвоздика, мускус, амбра та дубовий мох. Кінцева нота включає неймовірний коктейль із щавлю, кмину і зеленого чаю, який нагадує про літ у будь-яку пору року.

Montale Dark Purple

Спокусливі та стійкі цитрусові парфуми створюють позачасову чарівність для власників. Аромат починає своє звучання запахом сливи та апельсина, створюючи чуттєву сутність аромату. Серце парфуму поєднує у собі романтичну привабливість троянди, герань, червоні ягоди та пачулі. Ноти мускусу, амбри та дерева тику створюють дуже стійкий аромат, який допомагає створити таємничу ауру навколо своєї власники.

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme

Свіжий і принадний цитрусовий аромат, посилений акордами прянощів, ладану та змішаних деревних нот. Верхні ноти це яскраве вираз сицилійського мандарина, що бадьорить, бергамота в поєднанні з ялівцем і відтінком грейпфрута. Трав'яні ароматичні речовини охоплюють серце, чисту суміш розмарину, перцю та бразильського рожевого дерева. Мускус, ладан і дубовий мох в основі залишають шлейф, що надихає і впевнений.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt

Wood Sage & Sea Salt — це солоний водний жіночий аромат, який викликає образи морського берега та солоними бризками океану. Початкові ноти аромату морська сіль та амбретта. У серці аромату лише один компонент шавлії. Завершують аромат грейпфрут та морські водорості. В результаті вийшов надихаючий аромат, що нагадує літні дні на пляжі.

Christian Dior Homme Sport

Свіжий аромат, націлений на молодих чоловіків. Особлива суміш деревних ароматів та ароматних цитрусових, базові ноти цього парфуму включають зелені ноти та кедр. Середня нота складається лише з ароматного ірису. Початкова нота відкриває парфум цитрусовими нотами разом із ароматом імбиру.

Chanel Allure homme Sport

Свіжий, зухвалий та спортивний аромат для чоловіків. Відкриття складається з цікавого поєднання альдегідів, апельсина, червоного мандарину та морських нот, що пробуджує бажання. У серці цього аромату чорний перець, неролі та кедр, які надають ароматного відтінку. Базові ноти: деревні та чоловічі ноти ветивера, білого мускусу, бобів тонка, амбри та ванілі. Цей парфум із класичним інтенсивним, але не переважним запахом чоловіки можуть носити в офісі або на вечірці.

Chanel Chance Eau Tendre

Пориньте в юну та яскраву суміш “Chance Eau Tendre” чарівний жіночий аромат від Chanel. Цей чудовий парфум поєднує цитрусові, фруктові та квіткові акорди, створюючи декадентський відтінок омолоджувального та яскравого аромату. Верхні ноти включають айву та грейпфрут для пікантного вибуху інтенсивності. Середні ноти королівської троянди та білого жасмину об'єднані у більш м'який, розкішний та вишуканий тон. Базова нота чуттєвого білого мускусу завершує аромат, створюючи всеосяжний аромат, який неодмінно приверне увагу будь-якої кімнати. Ідеально підходить як для денного, так і вечірнього носіння.

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling

Цей аромат від Lacoste — це грайливі та веселі парфуми для жінок. Солодкий фруктовий аромат ідеально підходить для сонячного дня. Верхні ноти аромату є сумішшю спецій, ожини та червоного яблука, а також мандарину. Серце аромату акорд тістечка macaroons з конвалією і цукровою ватою. Ця суміш надає парфумам заразного аромату. Фінальні ноти: пачулі, кашемірове дерево, ветивер та мускус.

Christian Dior Addict

Чуттєвий східно-цитрусовий аромат для жінок. Листя мандарину в поєднанні з апельсиновим кольором відкриває цей парфум. Серцева нота включає білі квіткові акорди жасмину і жасмину самбак. База включає гіркувато-солодку бурбонську ваніль, створюючи багатий вершковий ефект. У цьому стійкому ароматі немає нічого сором'язливого чи тонкого; через сильний шлейф його найкраще носити вночі. Його сміливі квіткові ноти приносять тепло та світло холодними вечорами, тому він підходить для осені та навіть краще для зими.

Популярні статті