Період цвітіння душі і не тільки: парфуми на весну 2022 року

З настанням тепла та закінченням зимових морозів кожен із нас почувається абсолютно по-новому. Напевно, вам знайоме почуття майбутніх змін. Як не дивно, це перша асоціація, яка спливає від думки про початок весни.

Подивилися новину:

29 людей

Часу читати:

4 хвилин

Оцінка новини:

5

Кількість оцінок:

18

Відразу хочеться відчути внутрішню легкість, ненав'язливість цього цукерково-букетного періоду. Тут діє найприємніший процес підготовки до теплої пори року, і ні, ми зараз не про зміну важкого зимового гардеробу, але майже близько — підбір парфуму на весну. Якщо ви хоча б один раз задавалися питанням які парфуми обрати на весну, то вам однозначно сподобається наша стаття. Ми зібрали для вас найкращі та якісні рекомендації з цієї теми у добірці весняних ароматів.

Як підібрати найкращі аромати для весни?

Тепер, коли настали тепліші та сонячні місяці весни, ваш улюблений зимовий аромат, ймовірно, здається вже занадто пряним та важким. Однак це не привід для смутку! Адже незалежно від того, дівчина ви чи хлопець, за допомогою цих шести порад ви точно зможете знайти найкращі весняні аромати, що ідеально підходять саме вам.

Попрощайтеся із зимовими холодами та ароматами

Зима — ідеальний час для солодких пряних ароматів. Температура нашого тіла падає, що призводить до зменшення вироблення шкірного сала, тому наш організм повинен працювати старанніше для збереження стійкості аромату. Легкі весняні парфуми можуть здаватися приглушеними і не відчутними, тому ми схильні надавати перевагу сильнішим ароматам. З настанням весни ситуація кардинально змінюється, тому у важких парфумах більше немає такої необхідності.

Відчуйте весняне тепло свого тіла

Весна — час сонця, цвітіння та тепла. Разом з цим підвищується температура тіла та покращується вологість шкіри. Зимові аромати стають ще сильнішими, поширюючись далі і випаровуючись швидше. З цих причин гарною ідеєю буде вибрати легші аромати на весну із освіжаючим шлейфом замість важкого чи пряного.

Вивчайте склад парфуму

Розуміння нот аромату допоможе зробити правильний вибір. Кожен парфум складається із трьох класів ароматичних нот. Аромат, який ви відчуваєте першим, виходить із верхніх нот. Відразу за ним ви відчуваєте ноти серця. В основі парфуму є базові ноти, що формують шлейф вашого аромату.

Класичні запахи на весну

Весняні аромати — це легкі ненав'язливі запахи. Свіжість зелені, перші промені сонця та квітучі бутони улюблених рослин асоціюються саме з цим часом року. Топ ароматів на весну найчастіше складається з цитрусових нот бергамоту, лимона та мандарину, а також із запашних квітів — ірис, жасмин чи троянда.

Довіртеся почуттям

Коли як не зараз найкраще побалувати свої нюхові імпульси підбадьорливим ароматом? Адже разом із температурою повітря підвищується і ваша чутливість. Виберіть найкращий парфум на весну, який відображає квітково-фруктові відтінки весни, а також ваш емоційний та душевний стан. Думайте про свої найкращі якості та спирайтеся на власні уподобання.

Ви те, що вас оточує

Незважаючи на те, що весняні аромати легші, ваше довкілля, спосіб життя і навіть погода можуть вплинути на те, наскільки аромат сильний і як довго він тримається. Завжди корисно поекспериментувати із запахами, щоб зрозуміти, ваш новий аромат підійде вам для вечірнього побачення або для щоденних ділових зустрічей.

Топ весняних ароматів для дівчат: який парфум модний на весну

Calvin Кlein Deep Euphoria

Calvin Klein — синонім автентичного сучасного мінімалістського стилю. Все, що створено цим брендом, стає вічною класикою. Виробництво їхніх парфумів не є винятком.

Deep Euphoria — це справжній сплеск ейфоричної фантазії. Аромат відкривається нотами каскалону та чорної чарівної троянди, що підкреслюють чуттєвість та сучасну жіночність. Суха нота мускусу створює гладку, чуттєву текстуру, занурюючи вас глибоко в аромат, викликаючи приємне тепло та справжнє задоволення.

Dolce & Gabbana Light Blue

Дозвольте променям сонця наповнити ваше тіло та розум своїм теплом. Фруктово-квітковий аромат Dolce & Gabbana Light Blue з першого вдиху перенесе вас на сицилійський пляж, повний освіжаючого бризу та гарячого піску. Він стане ідеальним доповненням для сміливих та впевнених жінок, які не бояться випробувань.

Dolce & Gabbana Light Blue вразить вас своєю енергією та чуттєвістю. Цей живий, приємно свіжий аромат поєднує тепло сонячного літнього дня в одній з головних нот сицилійського кедра, запах якого пронизує всю композицію. На початку його супроводжують іскристі ноти яблука та ніжного дзвіночка. У серці аромату розкривається букет квітучого жасмину та ніжної білої троянди, пожвавлений свіжістю бамбука. Цитрусові ноти лимонного дерева у шлейфі поєднуються із землистим мускусом та чуттєвим акордом амбри.

Chanel Chance Eau Tendre

У список кращих весняних парфумів ідеально вписується цей жіночний аромат. Його квіткова композиція починається з нот посиленого абсолюту жасмину та есенції троянди. Потім вона перетворюється на сліпучий квітково-фруктовий аромат, повний інтерпретації натхнення та безтурботності.

"З'явився шанс, я ним скористалася". Мадемуазель Шанель знала, що її справжній шанс — це її власний витвір, стан душі, спосіб життя.

Kenzo World

Вишуканість та втілення справжнього стилю в одному флаконі. Композиція цього аромату чудово підкреслить вашу жіночність і додасть впевненості у собі надовго. Весняні аромати парфумів Kenzo World поєднують у собі ніжний півонія, до якого пізніше приєднуються глибокі ноти єгипетського жасмину у серці аромату. База ніжно виткана з амброксану, який приносить нові відчуття своїй володарці.

Versace Bright Crystal

Найулюбленіша парфумерна перлина серед ароматів на весну — Versace Bright Crystal. Його ніжні квіткові ноти ніжно стикаються з вашим тілом, підкреслюючи його м'якість та вишуканість. Спочатку ви відчуєте освіжаючі цитрусові акценти фруктів юдзу, що супроводжуються крижаними акордами та соковитими нотами гранату. Потім Versace Bright Crystal перетворюється на п'яну квіткову насолоду. Сильні есенції півонії та магнолії врівноважуються ніжністю квітки лотоса. Деревні ноти, ніжний мускус і тепла медова амбра в шлейфі надають цій композиції теплоти.

Популярні статті