Чудові аромати з алкогольними нотами від Parfum Aroma

Для створення неймовірних та неповторних ароматів парфумери використовують часом немислимі способи.

Подивилися новину:

39 людей

Часу читати:

3 хвилин

Оцінка новини:

4

Кількість оцінок:

21

У ході експериментів у парфумерії починають застосовуватися найекзотичніші композиції, які можуть здатися зовсім недоречними в парфумі. Однак саме завдяки їм виходять шалені та неповторні аромати. До таких екстравагантних компонентів, що кидають виклик парфумерам, відносяться різні алкогольні напої. Саме тому ми вирішили написати статтю про використання ноти алкоголю в парфумерії.

Що дають алкогольні ноти у парфумерії?

Парфуми з алкогольними нотами далеко не новація у парфумерному мистецтві. Гостроту, особливий блиск, пікантність, відчуття атмосфери свята, надати образу екстравагантності та високого статусу. Само собою не кожному сподобається такий аромат, але вони того стоять, до того ж алкогольні аромати є як жіночі, так і чоловічі.

Дорогий витриманий коньяк, іскристе шампанське та червоне вино — ці чудові напої завжди асоціюватимуться зі святами, вечірками, важливими заходами та відмінним настроєм. Але також їх унікальні акорди використовуються в жіночій парфумерії. Хоча багато хто звикли, що такі компоненти використовують тільки в чоловічій парфумерії. Неймовірна стійкість та помірний шлейф обумовлений саме присутністю в ароматичній піраміді акордів шампанського, коньяку та вина.

Шляхетний і дорогий алкоголь, такий як віскі, бурбон або ром прийнято пити неквапливо і з насолодою. Присутність запахів цих напоїв у чоловічих парфумах дарують їм неймовірне звучання і підживлюють серйозність і рішучість чоловічого характеру. Також не варто забувати про дуже міцні напої, такі як горілка та абсент. На перший погляд може здатися, що вони надто недоречні у парфумах, але це лише справа смаку. Такі п'янкі аромати з кожним роком набувають все більшої популярності.

Ми підготували для Вас список з п'яти парфумів від компанії Mamozin, які включають аромати з нотами алкоголю. Даний список включає жіночі і чоловічі аромати, а також один аромат який виконаний у вигляді парфумованого масла.

Думки, що найбільш п'янкі, на думку інтернет-магазину Parfum Aroma

Carolina Herrera 212 VIP Men

Чоловічий аромат від Carolina Herrera 212 VIP Men — деревний східний парфум, що робить його ідеальним для впевненого та харизматичного чоловіка.

Початковими нотами динамічної композиції цього аромату є ароматно-цитрусова ікра лайма, запашний чорний перець, акорд прохолоди дає заморожена м'ята та стиглий грейпфрут. Серце містить гіркувато-гострий імбир, ароматне яблуко та горілку. Фінал парфуму містить у собі дерев'яні ноти, запах свіжоскошеного сіна завдяки бобам тонке і солодкувато-смолисте звучання бурштину.

Nina Ricci Nina

"Nina" — це класичний жіночий аромат, що здатний звучати на шкірі весь день.

Він відкривається верхніми нотами лічі, для надання додаткової легкості парфуму, червоної малини, ароматного яблука та ігристого шампанського. У середині парфуму поєднуються солодкувато-пудрові ноти фіалки, королева квітів — троянда і солодкувато-гіркий післясмак ванілі. Його база — тепла, землиста комбінація деревних пачулі, багатогранний запах шкіри та тонкий, солодко-солоний аромат амбри.

Вся ця комбінація інгредієнтів створює неймовірний солодкий квітково-фруктовий аромат, який, безсумнівно, привертає увагу протилежної статі.

Hugo Boss Baldessarini Ambre

"Baldessarini Ambre" від Hugo Boss — це теплий, чоловічий аромат, який неодмінно зачарує будь-яку представницю прекрасної статі.

Аромат із запахом віскі в початкових акордах разом із червоним яблуком та мандарином змішуються разом, утворюючи легкий пікантний фруктовий відтінок. У серці неймовірне поєднання шкіри та солодкувато-пудрового запаху фіалки. В основі парфуму деревний аромат дуба, пряний лабданум, пряна ваніль та тонкий акорд амбри.

Paco Rabanne Invictus Intense

"Invictus Intense" — це похмуріший варіант парфуму Paco Rabanne "Invictus". Це п'янкі парфуми із запахом віскі зі сміливою сумішшю акордів амбри та свіжих спецій.

Верхні ноти починаються сильними нотами чорного перцю та апельсинового кольору, створюючи бадьорий та яскравий тон. У міру розчинення початкового акорду і наближення серця парфуму, в композиції вступають нудотно-солодкий лавр і благородний запах дорого віскі. Така суміш дарує витончену свіжість парфумам. У базових нотах присутні морська сіль, амбра та сіра амбра, що створюють пікантний та стійкий шлейф.

Tom Ford Velvet Orchid

Найнезвичайніший, але дуже практичний варіант парфумерії у нашому каталозі. Ви будете вражені освіжаючим і сяючим ароматом "Velvet Orchid" — жіночий аромат, що зачаровує. Цей парфюм, що інтригує, поєднує в собі цитрусові, гурманські та деревні акорди з цілим рядом квіткових нот, які здатні підбадьорити тіло та дух.

Ці парфуми з ромом у початковій ноті поєднують у собі ігристий бергамот, солодкий мандарин та м'який мед. Таке поєднання привносять в аромат сплеск пікантності, що переходить у насичений та соковитий гурманський смак. Тим часом середні ноти характерного гіацинту, квітки апельсина, неповторної чорної орхідеї, магнолії, божественного жасмину, марокканської та турецької троянди наповнюють еліксир своїм яскравим і хвилюючим букетом, який обов'язково пробудить почуття і змусить будь-яку жінку відчути себе. Нарешті, базові ноти замші, мирри, сандалового дерева, солодкої ванілі, перуанського бальзаму та ладану доповнюють аромат своєю екзотичною східною атмосферою, створюючи справді приголомшливий результат, який неможливо ігнорувати.

Популярні статті