ТОП чоловічих ароматів 2022 року. Найкращі аромати для підкорення жіночих сердець

Парфумерна індустрія розвинулася настільки, що чоловічі парфуми займають не менш значущу позицію на ринку, ніж жіночі.

Подивилися новину:

14 людей

Часу читати:

3 хвилин

Оцінка новини:

4

Кількість оцінок:

9

Зараз складно уявити стильного, охайного чоловіка без відповідного парфуму. Крім цього, варто зазначити, що правильно підібраний аромат не залишить байдужою жодну жінку. Світові бренди пропонують велику кількість ароматів, які можна розбити на різні сімейства. Пропонуємо до вашої уваги топ ароматів для чоловіків 2022 року.

Dior Homme

Наш рейтинг чоловічих парфумів почнемо з моделі Dior Homme. Цей аромат відноситься до серії парфумів «Дома», створених Франсуа Демаші. Homme має яскраво виражені цитрусові ноти грейпфрута, після смаку відчувається бергамот, доповнений виразними відтінками коріандру і тосканського ірису. Цей парфум є втіленням сексуальності і відмінно підійде для флірту та привернення уваги протилежної статі.

Dsquared2 He Wood

Один із найкращих ароматів для чоловіків Dsquared2 He Wood — це втілення свіжості та сили хвойного лісу. Аромат цього парфуму — своєрідна палітра з ароматів кедрових дерев, що пронизує до мурашок запах хвої. Вдихаючи ці парфуми, можна відчути силу та вплив їх носія. Парфуми родом з Нідерландів, і можна з упевненістю сказати, що він поєднує в собі пристрасть і мужність скандинавського чоловіка.

Christian Dior Fahrenheit

Своє законне місце в топі чоловічих парфумів займає парфум Christian Dior Fahrenheit. Цей аромат на перший погляд має не властиві для чоловічих парфумів ноти. Перше враження становить ніжний присмак лаванди та мускатного горіха, наступної миті вас раптово порадує свіжість мандарину, ромашки та лимона. Цей букет запахів свідчить про чуттєвість свого власника. У завершальних нотах ви відчуєте аромат амбри, пачулі, мускусу та ветівера. Ці парфуми відносяться до сімейства деревних. Таке поєднання ароматів надовго відкладеться в пам'яті оточуючих вас людей, і власник парфумів створить незабутнє враження про себе. Цей аромат добре підійде для представницьких чоловіків середнього віку, яким щодня треба заявляти про свій статус. Букет ніжних деревних нот найкраще розкриється в холодну пору року.

Giorgio Armani Acqua di Gioia 

Ця туалетна вода є модним чоловічим ароматом, що відноситься до океанічної групи. Крім свіжості морських просторів, у цих парфумах можна відчути і цитрусові ноти лайма, мандарину та апельсину. Композицію чудово доповнюють легкі квіткові ноти. Цей аромат підійде будь-якому типу чоловіків і добре впишеться в будь-яку життєву ситуацію, будь то повсякденний похід на роботу або важлива зустріч. Парфуми найкраще розкриють свої якості на холодній шкірі в холодну пору року, у комбінації з холодом тропічні ноти відмінно гармонують на тлі цитрусових акордів. Ці парфуми сміливо можна віднести до топу чоловічих океанічних ароматів по всьому ринку парфумерії.

Dolce & Gabbana The One For Men

Ці парфуми можна назвати класикою чоловічих ароматів, вони якнайкраще підкреслять елегантність і впевненість будь-якого чоловіка. Основою цього парфуму є деревні ноти, що спокушають прекрасну половину суспільства. Однією з причин такого ефекту можна вважати солодкуватий відтінок тютюну в букеті. Сили та мужності аромату надає запах кедра, що створює свіжий післясмак. Така палітра запахів просуває ці парфуми у топ чоловічої парфумерії. Аромат можна вважати універсальним, він підійде для чоловіків будь-яких вікових категорій. Ті, хто користується таким парфумом, стануть об'єктами постійних компліментів та захоплених відгуків.

Paco Rabanne Invictus Intense

Цю туалетну воду можна віднести до одного з найпопулярніших чоловічих парфумів, родом вона з 2013 року. В основі цього аромату лежать сіра амбра, дубовий мох та пачулі. У серці букета добре відчувається лавровий лист та жасминовий гедеон. У поєднання цих ароматів можна відчути свіжість бризу, дерев'яні та трав'янисті ноти, все це дозволяє віднести парфум до океанічної групи. Аромат чудово підходить для активних чоловіків. Ці парфуми чудово відповідають своєму імені — «Непереможений».

Yves Saint Laurent L'Homme

Туалетна вода була випущена на ринок у 2006 році, і з того часу залишається одним із найпопулярніших чоловічих парфумів. Головною причиною популярності цього аромату вважатимуться його універсальну формулу. Основні ноти — це кедр, ветивер, імбир та перець, таке поєднання стане чудовим доповненням будь-якого чоловічого стилю. Цей аромат відноситься до групи деревних і поєднує спокійні ненав'язливі відтінки. Його визнали одним із найкращих чоловічих парфумів у рейтингах, складених на основі опитування жінок. Секрет цього парфуму у вишукано підібраних поєднаннях мускусно-деревних та квіткових основ, їх пропорції та відтінки чудово доповнюють один одного, створюючи неповторний шлейф навколо власника. Цей аромат чудово підійде для спокійних побачень, його ненав'язливість та ніжність додадуть будь-якій події незабутні відчуття та атмосферу.

Antonio Banderas Blue Seduction

Цей аромат можна не сумніваючись внести до списку найкращих чоловічих парфумів 2022 року. У ньому є всі якості, яких очікують від чоловічих парфумів. Blue seduction стануть справжньою знахідкою для сильних та незалежних чоловіків. Букет парфуму включає терпкі ноти бергамота, зеленого чаю, морської води і м'яти. На додаток до яскравого аромату слід приємний післясмак зі смородини, мускатного горіха, кави та дині.

Lacoste Eau De L.12.12 Blanc

Ще одні популярні чоловічі парфуми, у яких зупинили свій вибір сучасні чоловіки. Основними особливістю цього парфуму є легкість і простота, що поєднуються з тонкими мотивами, ці якості добре розкривають деякі особливості справжнього чоловіка. За вишуканість відповідають поєднання розмарину, кардамону, іланг-ілангу. Наприкінці можна відчути пряні ноти туберози. Післясмак приємно дивує ніжними відтінками шкіри, замші та ветівера. У цьому парфумі зібрано все, що уособлює образ стильного та привабливого чоловіка.

Versace Man Eau Fraiche

Класичний парфум, з першого відчуття відчувається приємна легкість. У початкових нотах чітко простежуються відтінки бергамоту, рожевого дерева, карамболи. База аромату представлена ​​відтінками шавлії, білого кедра, тархуна. У смаку шлейфу можна розрізнити шафран, мускус, амбру. Парфуми яскраво свідчать про чоловічу силу, при цьому доповнюючи образ елегантністю. Цей аромат дарує легкість та свіжість літнього вечора, наповненого безліччю ароматів. Ці парфуми займають почесне місце у рейтингу найкращих чоловічих парфумів на ринку завдяки своїй сексуальності. Підійде абсолютно будь-якому чоловікові, який хоче справити незабутнє враження на жінку.

Paco Rabanne 1 Million

Цей аромат можна охарактеризувати як найкращий чоловічий парфум у категорії деревних. Перше знайомство здивує легкими нотами цитрусовими грейпфрута, м'яти, червоного мандарину. За ними плавно йдуть ноти основи — троянда і кориця. У смаках шлейфу чітко помітні амбра, шкіра, пачула. Східний стиль у цьому парфумі представлений нотками кориці та червоного мандарину. У серці аромату — дует із мирри та тютюну. У фінальній стадії відчуваються боби тонкі та екзотичні пачулі. Екзотична палітра ароматів цього парфуму надасть кожному чоловікові унікальності та підкреслить його найкращі якості.

Hugo Boss Boss Bottled

Коли йдеться про відомі чоловічі парфуми, найпопулярніші з них це, звичайно ж, аромати бренду Hugo Boss. Як і належить, свіжість і різкість парфуму ґрунтується на цитрусових нотах. На додаток до них відчуваються ніжні акорди кориці, гвоздики, сандалу. У шлейфі неважко підкреслити оливкові, сандалові та кедрові ноти. Глибина цього аромату зацікавить абсолютно кожного з оточення власника. Цей парфум можна вважати втіленням найкращого досвіду східних та європейських майстрів. Пряні легкі поєднання та деревні відтінки, завершені різкими та енергійними вставками цитрусових, роблять цей аромат одним із найкращих парфумів для чоловіків.

Популярні статті